Cautare

4425 de rezultate pentru "calota ion" (7.78 secunde)
Varful de lance al partidului In ceea ce priveste presedintia PSD, Geoana a spus ca nu trebuie luati in discutie decat Ion Iliescu si Adrian Nastase, aratand ca este greu de gandit ca exista alte persoane care sa aiba sustinerea si statura acestora in partid.
Reformarea PSD, partid aflat acum in opozitie, va fi demarata tot de vechile structuri interne si tot la indicatiile lui Ion Iliescu.
Deputatul Ion Sasu a anuntat marti dimineata, in plenul Camerei Deputatilor, ca demisioneaza din PSD, urmand sa activeze in continuare in grupul parlamentar al PRM.
El a declarat ca ar fi fost “anormal“ sa fie in continuare presedinte, iar Ion Iliescu sa-i fie adjunct.
Ion Iliescu nu va candida singur pentru functia de presedinte al PSD. ... Rus lasa sa se inteleaga ca vor fi promovate candidaturi si pentru functia de presedinte al partidului, loc care parea sa fie rezervat, prin pasul inapoi facut de Adrian Nastase, lui Ion Iliescu.
Directia Silvica a judetului Constanta are, incepand de vineri, un nou sef, in persoana lui Ion Bogdan, sustinut pentru acest post de Partidul Social Democrat. Ion Bogdan il inlocuieste pe Anton Ferencz (foto), numirea noului director fiind deja transmisa, de la minister, Prefecturii judetului Constanta.
Impaciuirea a avut loc la insistentele lui Ion Iliescu si ale lui Octav Cozmanca. ... El a spus ca Ion Iliescu si Octav Cozmanca i-au rugat sa treaca peste chestiunile personale.
Senatorul Ion Iliescu refuza sa plateasca chirie pentru Sala de Marmura in care si-a sarbatorit saptamana trecuta aniversarea alaturi de colegii de partid.
Pentru a surprinde mai clar argumentele invocate de opozitie, am abordat un interviu transant cu liderul informal al acesteia, Ion Minca (foto), presedintele filialei judetene PC, dar si viceprimar ales intr-o sedinta extraordinara a CLM Mangalia, anterioara depunerii cererii de dizolvare a consiliului. ... Domnule Ion Minca, in optica dvs.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Ion Iliescu pare sa preia, intr-un alt registru, practica lui Traian Basescu de a promova femei in functii de conducere. ... Corina Cretu vrea functie de conducere Senatorul Corina Cretu este de mai bine de zece ani in preajma lui Ion Iliescu.
Fostul sef de stat Ion Iliescu a decis sa nu-si mai serbeze onomastica la biroul sau, alaturi de colegii din PSD si admiratori, alegand pentru acest an sa marcheze momentul printr-o serbare privata, in famile, sustin apropiati ai sai. ... Ion acesta ii astepta pe toti cei doritori sa-l felicite.
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
Presedintele PSD neaga, intr-un interviu acordat HotNews, ca ar fi fost urecheat de Ion Iliescu. ... Vreau sa spun ca, de la Ion Iliescu, si absolut toti vicepresedintii, Liviu Dragnea, Adrian Nastase, pentru mine au fost o surpriza, din 20 februarie. ... Ion Iliescu si Adrian Nastase nu m-au apostrofat.
Astfel, Ion Ionita, primarul din Agigea, a schimbat catedra de profesor pentru confortabilul fotoliu din spatele biroului de primar, in speranta ca "fiind modelator de caractere, voi reusi sa schimb ceva si prin Primarie, dar degeaba, toti sunt pusi pe capatuiala”, sustine acesta.
In data de 29 noiembrie 2010, ca urmare a propunerii facuta de dumneavoastra, in calitate de ministru de interne, presedintele Traian Basescu l-a avansat chestor de politie pe seful Inspectoratului Judetean Arad al Politiei de Frontiera, Ion Handra, despre care se afirma ca protejeaza contrabanda cu tigari de care nu sunteti strain si care este cunoscut drept un apropiat al dumneavoastra si al primartului municipiului Arad, Gheorghe Falca, fiind cei care l-ati promovat in aceasta functie.
Aspirantii la functia de director general sunt doctorul Corneliu Neagoe si chirurgul Ion Aschie. Sau chiar Ion Bordeianu, seful Chirurgiei Plastice din Constanta.
Printre acestia se numara Cornelia Beres (21 voturi impotriva), Petre Chirobocea (10 voturi impotriva), Gelu Dae (14 voturi contra), Ion Dumitrache (15 voturi contra), Gheorghe Martin (11 voturi contra), Petre Stanca (11 voturi contra), Marin Topai (11 voturi contra) si Hristu Uzun (10 voturi contra).
Ridicari de mina la unison, aplauze furtunoase, nimeni impotriva propunerilor sefului de sedinta, Ion Iliescu. ... Se pare insa ca Ion Iliescu a intrat prea mult in atmosfera, pentru ca, atunci cind a trebuit sa-i dea cuvintul fostului premier, i-a spus "tovarasul Adrian Nastase".
google-analytics.com